landelijk incassobureau
LBIO het alimentatiebureau voor kinder en partneralimentatie.
Ik heb recht op alimentatie. Ik moet alimentatie betalen. Hoe is de werkwijze van het LBIO? Hoe werkt de jaarlijkse indexering van de alimentatie? Waarom moet de betalingsplichtige opslag betalen als het LBIO de alimentatie int? Tot welk moment is de betalingsplichtige kinderalimentatie verschuldigd?
Incassobureau bij u in de buurt? TIP! Straetus Incasso.
U wacht al te lang op uw geld dus het is een noodzaak dat het geld zo snel mogelijk bij u op de rekening staat. U kunt bij Straetus terecht voor een incidentele vordering en voor samenwerking op de lange termijn. Landelijk netwerk van regionale vestigingen. Incassobureau Straetus bestaat uit een landelijk netwerk met meer dan 30 regionale vestigingen.
Home NVI.
Sinds 1 januari 2014 worden de klachten over leden van de NVI door het Klachten Instituut voor Gecertificeerde Incasso Diensten KIGID behandeld. KIGID is een onafhankelijk instituut dat de klachten over de leden van de NVI conform hun geschillenregeling afhandelt.
Home NVI.
Criteria Incasso Keurmerk. Meer over het Incasso Keurmerk. Het Incasso Keurmerk van de NVI verplicht de houders ervan dat hun medewerkers vakbekwaam zijn. Een belangrijk onderwerp dat wordt getoetst door Examenadviesburo en onder toezicht staat van de Examenkamer. Meer over vakbekwaamheid.
De overheid is een grote veroorzaker van schulden Politiek AD.nl. Weer. Service. Person. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Zoek. Zoek. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Alarm. Pijlen. Net binnen. Play. Pijlen. Deel. Play. Dossi
1229: De slachtoffers van mishandeling door een groep jongeren in Gorinchem, onder meer in het Gijsbert van Andelpark, hoefden geen dagen te wachten met aangifte doen. Dat antwoordt minister Ferd Grapperhaus Justitie en Veiligheid op vragen van de VVD in de Tweede Kamer.
Koerswijziging ingezet voor aanpak criminele geldstromen en ruim 261 miljoen incasso voor 2019 Openbaar Ministerie.
Terug naar navigatie Hoofdrubrieken. Home Koerswijziging ingezet voor aanpak criminele geldstromen en ruim 261 miljoen incasso voor 2019. Koerswijziging ingezet voor aanpak criminele geldstromen en ruim 261 miljoen incasso voor 2019. 21 januari 2020 Functioneel Parket. Het afpakresultaat van de Politie, FIOD, Douane, Domeinen Roerende Zaken DRZ, het Centraal Justitieel Incassobureau CJIB, het openbaar Ministerie OM en andere partners levert voor 2019 een netto incasso van 261.871.048 euro op. Dat geld gaat naar de schatkist. Het OM en alle andere betrokken diensten hebben een nieuwe koers ingezet om het verstoren en afpakken van criminele geldstromen te verbreden. Het gaat om een totaaloffensief. Vorig jaar was het incassoresultaat 171 miljoen euro. Er is sprake van een lichte stijging. We zijn er nog niet, maar met de nu ingeslagen koers zijn we op weg, zegt landelijk afpakofficier Janneke de Smet-Dierckx.
Landelijk Congres Sociaal Raadsliedenwerk: de presentaties Platform Sociaal Werk Nederland.
Home Nieuws Landelijk Congres Sociaal Raadsliedenwerk: de presentaties. Landelijk Congres Sociaal Raadsliedenwerk: de presentaties. Op 12 februari 2019 geplaatst door. Thomas van Oosterom. Zo goed als alle presentaties van de workshops van het congres sociaalraadsliedenwerk zijn binnen. Hieronder een overzicht.: Workshop 01: Actuele stand van zaken Toeslagen door Belastingdienst Rood, Erik de Vries en Huib Neirinckx, Belastingdienst. Workshop 02: Incasseren met oog en oor! Door Jolanda Hemmes-Blumers, Centraal Justitieel Incassobureau komt later.
Zorgverzekeraars melden stijging wanbetalers Zorgvisie.
Op dit moment werken het ministerie van Volksgezondheid en koepelorganisatie Zorgverzekeraars Nederland aan een plan om wanbetalers landelijk aan te pakken. Ze willen hiervoor een landelijk incassobureau oprichten. Ook willen ze onder meer het recht van overstap naar een andere verzekeraar opschorten zolang de rekening niet betaald is.

Contacteer ons