werken bij incassobureau
Centraal Justitieel Incassobureau Werken voor Nederland. Down icon. Links icon. Rechts icon. Up icon. Facebook icon. Instagram icon. Linkedin icon. Linkedin icon. Magnet.me icon. Menu icon. Search icon. Twitter icon. Twitter icon.
Een andere kerntaak van het CJIB is het coördineren van strafrechtelijke beslissingen waarbij we samenwerken met ketenpartners, vertelt Erik. Werken aan kunstmatige intelligentie bij het CJIB. Een zelflerende applicatie die gescande brieven leest én zelf vaststelt waar iemand over schrijft. Dat is TOOS, een toepassing van kunstmatige intelligentie van het Centraal Justitieel Incassobureau CJIB.
Werken of stage lopen bij het CJIB CJIB.nl.
Daarnaast zijn feedback, een open communicatieklimaat en trots op de ICT-producten succesfactoren. Ben jij voor het CJIB, het grootste softwarehouse van Friesland, een interessante kandidaat? Dan nodigen we je graag uit voor een kennismaking! Stuur je Curriculum Vitae naar Lotte Jongbloed, via vacature@cjib.nl of bel Lotte voor meer informatie op 06 19 94 93 22. Met Java-kennis bijdragen aan optimaal zicht in de strafrechtketen. Samen met testrobots speuren naar fouten in het systeem. Vindt u deze informatie duidelijk? Uw reactie mag maximaal 250 karakters tellen. Leave this field blank. Bekijk onze vacatures op WerkenvoorNederland.nl. Hoe leuk is dat eigenlijk; werken bij het CJIB?
Vacature Incassomedewerker Monsterboard.
Maak een Monster account aan en wij sturen je vacatures en zoektips, zo in je inbox! E-mailadres E-mail mij vacatures. Stuur me carrièregerelateerde Monsterboard-updates en vacaturemogelijkheden via e-mail. Ik ga akkoord met het Privacybeleid, de Gebruiksvoorwaarden en het Gebruik van cookies. Switch to search results. Medewerker Incasso Particulieren. 8 dagen geleden Reacties Opgeslagen. Medewerker Incasso Particulieren.
Vacatures Snijder Incasso en gerechtdeurwaarders.
Tarieven en termijnen. Altijd raad pas. Neurale Credit Rating. Online uw zaak inzien. Vragen over invordering. Voorkom afsluiting van gas en stroom. Nieuwe Incasso Indienen. Pré incasso Producten Bestellen. Bel 0251 21 12 22. Ik wil teruggebeld worden. Ik wil een afspraak maken. Over Snijder Incasso. Over Snijder Incasso. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in jouw carrière? Bij Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collegas. Wij zijn een solide middelgrote incasso en deurwaardersorganisatie in Noord-Holland. De werksfeer is persoonlijk en informeel, mede door de lage gemiddelde leeftijd van onze werknemers. De actuele vacatures tref je in het onderstaande overzicht. Klik op één van de vacatures voor een uitgebreide toelichting. Reageer dan op één van de vacatures en wij nemen graag de mogelijkheden met jou door. Snijder Incasso en Gerechtsdeurwaarders is een dynamisch en volledig geautomatiseerd incassobureau en gerechtsdeurwaarderskantoor met vestigingen in Beverwijk en Hoorn.
Vacatures LAVG.
Ik heb een vraag over een veiling. Werken bij LAVG. Een overzicht van onze vacatures. Bij LAVG Gerechtsdeurwaarders staan wij iedere dag klaar voor onze opdrachtgevers om openstaande vorderingen op effectieve en verantwoorde wijze te incasseren. Een team van gedreven collegas zorgt ervoor dat betaalachterstanden worden omgezet in een betaling. Jarenlange ervaring, kwaliteit en oog voor de relatie kenmerken onze dienstverlening. Juridisch medewerker LAVG Groningen 32-40 uur.
Werken bij Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders.
Bij ons werken is elke dag uitdagend, prikkelend en vooral dynamisch. Wij zijn ook megatrots dat Bosveld in de top 10 staat van Best Work Places van Nederland 2018! Onze medewerkers staan altijd op 1, waarbij we Prestatie Plezier PEP centraal stellen.
Achterstand beheerder bij incassobureau JobBoost Banen Bekijk onze vacatures.
Je werktijden zijn in overleg flexibel in te delen. Belangrijk is dat je avonddiensten en regelmatig op een zaterdag kunt werken. Dit incassobureau werkt samen met verschillende banken. Wanneer iemand een betalingsachterstand heeft op hun hypotheek worden ze bij jullie aangemeld.
Werken bij Bosveld Incasso en Gerechtsdeurwaarders.

Contacteer ons